Алкохолът отново надви съквартирантите във VIP Brother

Евгени Минчев пък нападна грозно Йорданка Христова
Обновена: 13 окт 2014 14:36 | 10 окт 2014 09:15, Александър Попов
42
Алкохолът отново надви съквартирантите във VIP Brother
Тити се появи да спасява мисията. Снимка: VIP Brother

Алкохолът отново стана причина за орязване на бюджета за храна в къщата на VIP Brother.

Съквартирантите получиха своята седмична мисия "ТКЗС", която ги раздели на бригадири и животни. Евгени Минчев, Йорданка Христова, Кали, Жени Калканджиева и Тити Папазов определиха кои ще сложат костюми и ще влязат в ролите на прасета, кокошки и крави.

Животните трябваше да изтърпят спане в слама, буболечки, трябваше да се борят за окачен във въздуха салам, който не успяха да си вземат.

Текезесарските условия изнервиха плеймейтката Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които бяха на крачка да саботират мисията.

Биг Брадър пък провокира участниците с бутилка розе в хладилника, като пред алкохолното изкушение се предаде Wosh MC. Той наруши забраната за пиене, други пък отказаха да носят животинските костюми, което доведе до орязване на бюджета за храна.

Последваха скандали, което наложи преобразяването на Тити Папазов като прасе, за да спасява играта. Той успя да надъха разединените съквартиранти в ТКЗС-то, които му обещаха да действат като отбор.

Скандали не липсваха и сред бригадирите, като този път Евгени Минчев нападна Йорданка Христова. Мислейки, че тя настройва хората срещу него, той използва нелицеприятни епитети, които не бяха спестени от продуцентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая свинщина се гледа от деца и после се вайкаме , че сме най - тъпата и най- клюкарската нация.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринТези ТКЗС-та бяха създадени с кръвта на всички българи, от които беше открадната земята.И влезте вече в 21 век, не сме 1970г. ***. Останали сте си на село и в ТКЗС-то.
35
0
 
3
 
! Отговори
Do 23 преди 9 години
До работникКато цяло колегата е прав, защо да не му обръщаме внимание??? Малко му е циничен коментара, но е прав.Или ти искаш комунизъм? И простака и висшиста и кадърния и некадърника и мързеливия да получават еднакви заплати? :)
34
0
 
5
 
! Отговори
Брад Ър Пит преди 9 години
Ей , не я спряха тая тъпотия , бе !
33
5
 
2
 
! Отговори
лорена преди 9 години
здр,загърбвам главните букви , ляляля пиша просто нещата как стоят,3 *** ще са главните лица които ще останат,голямата наша данчето христова,ива и кали 3 жени,чято душа е непокътната от его и дребнавост аз ги приветствам :)
32
2
 
3
 
! Отговори
лорена преди 9 години
До Анонимен мда това ти казах и аз слез от пиедестала,на анонимността и не кълви зранцата мечти на хората,щот шаблона е вече мит,в тази страна и преди и сега нямаш ли сила зад гърба си нула колкото и да си кадърен си аут така,че добре си разбрал,похвали се ти от позицията на величие и слава която притежаваш,подари ли една усмивка само това питам ?
31
1
 
3
 
! Отговори
лорена преди 9 години
До Анонимен здр,приятел,мн остро го даваш,не е така ти си имал шанс ок зимаш толкова пари,но помогна ли поне на един човек?направи ли нещо за едно болно дете?даде ли усмивка на един възрастен човек?мн е лесно от позицията ти да категоризираш,не е етично,просто,не всеки има твоя шанс разбираш ли ме :)
30
0
 
9
 
! Отговори
йоан-кръстител преди 9 години
предаването да се прекръсти на гей-брадър
29
0
 
8
 
! Отговори
bk преди 9 години
До 21. Защо си Анонимен? Нали се гордееш с работата и заплатата си! Кажи кой си та като те срещна на улицата............."да си поговорим". Е такива като теб се наричат..............."ХУБАВИ ХОРА" !!!!! Иначе ако това са ни Виповете - значи си заслужаваме и Политиците и Живота!
28
1
 
14
 
! Отговори
ТОВА... преди 9 години
ТОВА НЕ Е ПРЕЗ СОЦА ТОГАВА ВСИЧКИ БЯХМЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНИ НЯМАШЕ ЛИГЛИ КАТО ПОЧТИ ВСИЧКИ В КЪЩАТА ИЗКЛЮЧВАМ САМО ЙОРДАНКА,ЖЕНИ,ТИТИ,НАСКО,КАЛИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ -ЗА МЕН ПО СКОРО Е "ДЕМОКРАЦИЯ" И ТО ГРЕШНО РАЗБРАНА -НЕ Е ВЯРНО ЧЕ АКО ЕВГЕНИ ГО НЯМА,НЯМА ДА Е ИНТЕРЕСНО НАПРОТИВ ТОЙ Е ЛОШ ПРИМЕР ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ДАНО ДА ГО ИЗГОНЯТ
27
3
 
25
 
! Отговори
мечи преди 9 години
Евгени Минчев е най-гнусното и жалко създание, което съм виждала. И това че е гей няма нищо общо. Това е един комплексиран манипулатор, който е свикнал да използва парите и властта си(която явно има в тези среди), за да изнудва хората да му дадат каквото искат. Начинът, по който се натрапва на младите мъже в къщата и дискриминира младите жени е показатален за това колко точно слаб и самотен е. Има нужда от психолог и сериозна терапия. Йорданка Христова до тук супер ме кефи!
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато някой ми каже че визима няколоко хиляди днес веднага разбирам или че е комупиран или че е мафиот. Може да си мноог къдерен ако няамаш връзки си дотук.
25
0
 
9
 
! Отговори
Оптимист преди 9 години
До 21.КапитализмЪТ и демокрацията - подлози в изречението. Ако имаш претенции да си нещо, пиши грамотно!
24
0
 
19
 
! Отговори
Анти Брадър преди 9 години
Който взема по 50 бона, за да влезе в *** Биг Бро се прави на ***. Туй ако са ВИП-ове, аз съм трамвай.
23
0
 
12
 
! Отговори
Водняк преди 9 години
След като има прасе, някой трябва да се вживее в ролята на Касапина
22
2
 
19
 
! Отговори
работник преди 9 години
ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ ДА ОСТАВИМ ПОСТА 21 БЕЗ КОМЕНТАР- БЕЗСМИСЛЕНО Е
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** глупостите.
20
2
 
15
 
! Отговори
Българин до №18 преди 9 години
"Просто представителна извадка от този прекрасен народ."Аз пък не мисля, че ВИП-овете там или това предаване са олицетворение на българския народ. Горд съм, че съм българин. Някаква си телевизия, която само ти натяква помия ни изкарва нас българите такива. Има с какво да се гордеем, че сме българи, но няма да го видиш в това предаване. И недей да иронизираш българския народ и да го оприличаваш на някакво си ЧУЖДЕСТРАННО шоу по телевизията. Така няма никога да си горд, че си българин.
19
12
 
2
 
! Отговори
conservator преди 9 години
До БългаринНезнам как си ти, но на мен ми дават по 20 агнета на месец за да работя. Със сигурност едно време не са давали по толкоз.
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно отражение на бг действителноста.Купчина пропаднали алкохолици крещящи безумия.Тук таме гейове и *и.ВИП брадър? Просто представителна извадка от този прекрасен народ.